banner splose feest 2018

Splose feest 2018

08 juni 2018 10 juni 2018

Splose feest 2018

08 juni 2018 10 juni 2018

Ieder jaar staat het tweede weekend van juni in buurtschap Espelo in het teken van het Splose feest. De vrijdagavond start als vanouds om 20.00u in de feesttent aan de Espelodijk met de jaarlijkse revue Splo Löt Zich Wier Heur’n. Een gezellige avond vol spetterende optredens, humor, dans en zang waarbij de lokale Splose actualiteit natuurlijk niet vergeten wordt. Dit jaar staan stoelen en tafels in een gezellige vernieuwde opstelling en tijdens de revue kunt u gerust een drankje bestellen dat geserveerd wordt aan uw tafel. Na de revue treedt Akoustic dj Rob Stam op voor een muzikaal vervolg van de avond voor jong en oud. Kaartjes voor de revue kosten € 8,- aan de kassa. De tent is open vanaf 19.00u.

Ook de zaterdag heeft een iets andere opzet gekregen dan andere jaren. De optocht op zaterdagmorgen vertrekt om 11u vanaf de Okkenbroekseweg, een bonte stoet van praalwagens en loopgroepen. Opgave voor deelname aan de optocht kan via [email protected].

Daarna volgen op het feestterrein de kinderspelen, georganiseerd door de EJV. Zit je niet bij de EJV maar wil je wel graag meedoen met de spelletjes, meld je dan aan via [email protected] o.v.v. je naam en leeftijd en doe gezellig mee! Verder staan er op het feestterrein gedurende het hele weekend springkussens, een bungee jump, de traditioneel aanwezige zweefmolen, een schiettent en natuurlijk de bekende Splose draaimolen.

Om 15.30u zal het gelegenheidsduo Reijlink & Oosterkamp de middag muzikaal openen en vanaf 16.00u vindt de giga-Trefpuntveiling in de feesttent plaats met unieke kavels waarbij de opbrengst volledig bestemd is voor de nieuwbouw van ‘t Trefpunt. De diverse kavels vindt u op http://www.splosefeest.nl en vanaf vrijdagavond in de feesttent. Uw aanwezigheid en financiële steun wordt bijzonder op prijs gesteld. Aansluitend kunt u lekker aanschuiven bij de bbq-party op het feestterrein waarbij Reijlink & Oosterkamp hun best zullen doen om het dak van de tent eraf te spelen.

De zaterdagavond start vanaf 20.30u met local hero disco Boontje, met aansluitend om 21.30u olderwets høken met De Heinoos, en dj Mental Theo die het rond middernacht overneemt met de coolste happy hardcore tracks. Kaartjes voor de zaterdagavond kosten € 8,- in de voorverkoop en €13,- aan de kassa. De voorverkoopadressen zijn café Vosman in Nieuw-Heeten, café Toontje in Holten en via http://www.splosefeest.nl.

Op zondagmorgen kunt u vanaf 11.00u deelnemen aan de heerlijke brunch met croissantjes, salades, vers fruit, gebakken ei, jus d’orange en nog vele andere lekkernijen. Tijdens het eten kunt u lootjes kopen waarna om 12.30u de grote verloting plaatsvindt met vele mooie prijzen, met als hoofdprijs een ballonvaart voor 2 personen. ’s Middags zijn er vanaf 14.00u optredens van de boerenrockers Nie Wies en het Nederlandstalig zangduo Lucas & Gea. De Holtense topband Kroepin sluit het weekend op spetterende wijze af.

Meer informatie over dit weekend vindt u op http://www.splosefeest.nl en houd ook onze facebookpagina Splosefeest in de gaten voor de laatste nieuwtjes en leuke winacties!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Evenement Informatie

Splose feest 2018


08 juni 2018

10 juni 2018

 
Espelo
Hele weekend

Bezoek website
 

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer