Speel-o-theek ‘de Boshut’ deze week weer open

0

HOLTEN – Speel-o-theek ‘de Boshut’ opent woensdagochtend 12 september haar deuren weer na de zomervakantie. En met divers leuk en nieuw speelgoed!

Het RaboProjectenfonds heeft de speel-o-theek voorzien van een ruime donatie voor de aanschaf van nieuw speelgoed, en ook ‘van de Riet’ in Ambt Delden (leverancier van o.a. BERG), waar het speelgoed is aangeschaft, heeft een bijdrage geleverd.

Voor iedere leeftijdscategorie is er nieuw speelgoed aangeschaft: 2 Bergskelters voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 8 jaar en een Berg Balanz Bike voor de tieners. Ook aan de jongste leden is gedacht, daar is een Berg Triggy met voorlader voor aangeschaft, en voor de kleine dames een Berg Biky loopfiets.

Daarnaast zijn er ook nieuwe gezelschapsspellen, Smart Mix Magneten en nog meer speelgoed aanschaft.

Op donderdag 13 september presenteren de vrijwilligers van de speel-o-theek al het nieuwe speelgoed, welke vanaf dan in de uitleen te verkrijgen zijn. Naast de presentatie van het nieuwe speelgoed, zullen er ook diverse leuke ‘reuzen-games’ te spelen zijn tijdens deze avond.

De speel-o-theek gaat woensdag 12 september weer open. De openingstijden zijn dan van 9.00 uur tot 10.00 uur op woensdag, en op donderdag zijn ze geopend van 18.00 tot 19.00 uur. Loop gerust eens bij de speel-o-theek binnen voor meer informatie, of neemt u een kijkje op http://www.socuweholten.nl De speel-o-theek is te vinden in de kelder van het Kulturhus, locatie Tuinstraat: Tuinstraat 2 te Holten, 0548 80 19

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer