Snelkraak in modezaak Beltman

0

HOLTEN – Vanochtend vond bij Beltman mode een snelkraak plaats. Een behoorlijke hoeveelheid duurdere merkkleding is ontvreemd. De politie zoekt getuigen.

Maandagmorgen 11 augustus werd tegen 02.00 uur gemeld dat er op dat moment werd ingebroken in een modezaak aan de Dorpsstraat in Holten. Terplaatse bleek dat de glazen toegangsdeur van de kledingzaak was vernield en dat uit de winkel een behoorlijke hoeveelheid met name duurdere merkkleding was ontvreemd. Hoeveel exact is nog niet bekend en zal in de loop van de komende dagen moeten worden geïnventariseerd.

Door getuigen is gezien dat er meerdere personen bij betrokken waren met een donker gekleurde stationwagon, die waarschijnlijk voor het vervoer is gebruikt. 

De politie wil nu graag in contact komen met getuigen die mogelijk iets meer hebben gezien of die weten wie de daders van deze snelkraak zijn. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie Twente, afdeling Rijssen – Holten. Te bereiken via 0900-8844 of via meld misdaad anoniem 0800-7000. (08-100868)

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.