Smash kampioen Mintonette toernooi

HOLTEN – Een bruisend volleybaltoernooi, georganiseerd door het eerste damesteam van Mintonette, heeft Smash als kampioen voor 2012 opgeleverd.

Jong en oud, spelend in de nationale competitie of op recreatief niveau, hebben een zeer leuk en sportief einde van de Kerstvakantie gevierd

.
Met 18 teams een vol programma. Zodra de avond viel, begonnen de eerste wedstrijden. Iedereen speelde even veel en dat zorgde bij menig volleybal(st)er in spe, tegen het einde van de avond, voor de ontdekking van spiergroepen die tot dan toe onbekend waren.

Na de voorrondes, waarin ieder team 5 wedstrijden speelde, werd er een nieuwe poule-indeling gemaakt en gestreden om zes prijzen: de drie nummers 1 om de beste nummer 1, de drie nummers 2 om de beste nummer 2, etc. Op elk niveau was er dus kans op een prijs (uitgebreid bittergarnituur, vleeshapjesschotel of vlaai). Ieder team moest vervolgens nog twee wedstrijden spelen.

Waar in de voorrondes nog grote uitslagen terug te vinden waren, was in de eindpoule iedereen aan elkaar gewaagd. De stand bij de zoemer zorgde voor vele gelijke spelen en daardoor een verbeten inzet in de volgende wedstrijd. De nieuwe regel van maximaal drie keer onderhands serveren en dan doordraaien, is door iedereen als zeer positief beoordeeld en heeft zeker bijgedragen aan de schitterende rallies die er te bekijken waren. Het gebruik van vaste scheidsrechters die het spel losjes in handen hielden maar met name streng letten op veiligheid, heeft er mede voor gezorgd dat er dit jaar geen vervelende blessures waren.

Eindstanden:

Poule                 1                                   2                         3
Nummers 1      Fam. Smash             VOP                    De Visscher
Nummers 2     Beekjes                       Holtens             Dream Team Toga
Nummers 3     Wintertrimclub           SV Bato             Oud en Nieuw
Nummers 4     Parel uit het Oosten  Team Watjes   Dynamo Deerns
Nummers 5     Kollingserf West        Oliebollen        Tastoe
Nummers 6     Amehoela                   Handbal R2     Invallers

Fam. Smash ontving tevens de wisselbeker.
Mintonette kijkt terug op een zeer geslaagd volleybaltoernooi waar gezelligheid duidelijk de boventoon voerde. Een kleine foto impressie is hier terug te vinden.

Kijk ook eens op de website http://www.mintonette,nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer