Smakelijk fietsen nu ook in Holten

HOLTEN – Een prachtige fietstocht langs de mooiste plekjes in de omgeving van Holten gecombineerd met heerlijke gerechten. Smakelijkfietsen.nl heeft de perfecte combinatie. Het arrangement is een gezellig en lekker dagje uit met gezin, vrienden of buren. Ook ideaal voor een bedrijfs- of verenigingsuitje.

Drie restauranthouders maken deel uit van de route Sallandse Heuvelrug. Petit Restaurant Nijkamp (Holten), Restaurant Spoolder (Luttenberg) en Restaurant In De Tonne, (Hellendoorn). Beginnend met koffie en wat lekkers bij Petit Restaurant Nijkamp (Holten) fietst u in een prachtig landschap van gerecht naar gerecht en eindigt de fietstocht weer bij Petit Restaurant Nijkamp (Holten) waar het dessert wordt opgediend.
Voor € 32,50  krijgen de deelnemers koffie met wat lekkers, soepje, hoofdgerecht en dessert en worden fietsroute en kaarthouder beschikbaar gesteld.  

“Pim Dikkers van smakelijkfietsen.nl geeft aan dat momenteel acht startpunten in Overijssel beschikbaar zijn. Door de enthousiaste reacties wordt het aantal binnenkort uitgebreid waardoor Smakelijk fietsen in heel Overijssel routes kan aanbieden”.   

Reserveren kan via de website van smakelijkfietsen.nl.
Ook leuk om als cadeaubon te geven!!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.