Holten in de steigers

HOLTEN – In het hart van Holten wordt hard gewerkt. Bebouwing is al gedeeltelijk gesloopt, de Hema moest onder andere wijken voor nieuwbouw. De kruising Larenseweg / Dorpsstraat wordt in augustus aangepakt (volgens de gemeente: afgesloten van 13 augustus t/m 27 september 2013). Op die plaats komt een rotonde. Bezoekers van het centrum merken weinig van de bouwwerkzaamheden. Parkeren kan (gratis) op de Kalfstermansweide of op de parkeerplaats bij de Tuinstraat.

1 reactie
  1. GW zegt

    Er staat in dit stuk: Bezoekers van het centrum merken weinig van de bouwwerkzaamheden. Dat klopt, maar wel van de verkeerschaos en de slechte bewegwijzering. Ik zie de twitterreacties op jullie site over de verkeerschaos in Holten.
    Ik ben het daar helemaal mee eens. Nu wordt Kalfstermansweide nog gebruikt als sluiproute, via Stationsstraat en Kerkhofsweg.
    Mensen rijden zo vaak verkeerd, komen midden op plein uit en weten niet waar naar toe. En we mogen met zijn allen hopen dat het voorspoedig zal verlopen, want het zal toch niet zo lang gaan duren als al die andere rpojecten die we in Holten hebben gehad???!!!!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.