Schilderen en Tekenen bij Sociaal Cultureel Werk

0

HOLTEN – Het Sociaal Cultureel Werk in Holten organiseert vanaf 26 september 2011weer twee schilder- en tekencursussen.

De maandagmorgen groep start op maandag 26 september van 09.30 tot 11.30 uur. In de cursus stelt cursusleidster Tineke Hitman regelmatig een ander onderwerp uit de wereld van schilderen of tekenen aan de orde. Hier komen dan de achtergrond, verfbehandeling, de figuur in de kunst, wel of geen perspectief, sfeer, werking kleur enz. aan de orde. De beginner wordt op weg geholpen met een opdracht en de gevorderde zal zijn of haar kennis opfrissen en nieuwe toepassingen ontdekken.

Op dinsdagavond vindt het Schilder- en TekenAtelier plaats. Deze groep start op dinsdag 27 september van 19.30 tot 21.30 uur. De dinsdagavondgroep is een schilder- en tekenatelier waar de deelnemers voor zichzelf komen schilderen en elkaar hierin kunnen inspireren. De docente zorgt voor een stimulerende omgeving en speelt zo goed mogelijk in op de individuele vragen. Ze geeft hierin theoretische ondersteuning, materiaalkennis, draagt voorbeelden en alternatieven aan en bespreekt het werk.  

De kosten voor beide cursussen bedragen €150,00 voor 12 bijeenkomsten. Voor meer informatie en opgave kan men contact opnemen met Sociaal Cultureel Werk, locatie Kulturhus, Smidsbelt 6, te Holten, telefoonnummer 0548 – 36 27 55, http://www.socuweholten.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer