Scheidend voorzitter AV Holten blikt tevreden terug

0

HOLTEN – Tijdens de laatste bestuursvergadering van 2011 droeg Hans Uijen, na drie jaar voorzitterschap, de sleutels over aan de kersverse voorzitter Ronald Wissink. Hans Uijen blikt nog graag even terug.

“Het waren roerige en interessante jaren voor AV Holten. Nadat de verplaatsing van het atletiekcomplex naar het Vletgoor niet meer doorging, heeft de vereniging vol ingezet op de renovatie van de huidige accommodatie.

En met succes. Het clubgebouw is grondig gerenoveerd. Dit voorjaar komt de renovatie van ‘technische nummers’ gereed: de banen voor hoog- en verspringen, de sector voor het kogelstoten en de kooi voor het discuswerpen. Ook de verlichting en de bestrating zijn zeer fraai vernieuwd. Een nieuwe accommodatie waarop de jeugd, volwassenen en G-atleten met plezier kunnen sporten!”, vertelt Hans Uijen.Het bestuur wil vaste koers houden voor de toekomst. Een evenwichtig beleidsplan zag het daglicht: een stevig houvast voor de leden maar ook voor het bestuur. Het is belangrijk dat de leden veilig en met plezier kunnen sporten.  

Hoe hou je de leden betrokken bij de vereniging en hoe speel je in op behoeften van niet-leden die toch willen hardlopen? De triathlon- en Diepe Hel Holterbergclinics zijn voor deze mensen in het leven geroepen en dat bleek een daverend succes. “Potentiële leden voor onze vereniging”, zegt de scheidend voorzitter met pretogen. Zo vinden er meer initiatieven plaats. De samenwerking met Scholengemeenschap de Waerdenborch heeft vorm gekregen. De combinatiefunctionaris Johan Brinkman verbindt AV Holten met de Waerdenborch. Mooie clinics met deze jeugd zullen binnenkort volgen.

“Verder zijn er enthousiaste commissies binnen AV Holten die belangrijke evenementen op touw zetten. Denk aan de zeer populaire Diepe Hel Holterbergloop, de winterse Holterbergcross en de zonnige bevrijdingsloop. Door grote inzet van alle vrijwilligers is AV Holten een actieve, gezellige en open vereniging. Iedereen die daar lid van wil worden is van harte welkom”, aldus de scheidend voorzitter. 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer