Rijssen-Holten genomineerd voor Best bestuurde decentrale overheid 2016

HOLTEN – Het vakblad Binnenlands Bestuur heeft de gemeente Rijssen-Holten genomineerd, voor de titel Best Bestuurde Decentrale Overheid 2016. Uit de motivatie komt naar voren dat de gemeente Rijssen-Holten in staat is om vanuit mogelijkheden te denken en zich bestuurlijk kenmerkt door een aanpak die ‘straight forward en helder is’. Een bij uitstek geschikte plek voor ondernemers, inwoners en toeristen.

Burgemeester Arco Hofland vindt het een eer dat de gemeente genomineerd is. “Onze manier van besturen is erop gericht om samen met ons bedrijfsleven en inwoners te blijven investeren in korte lijnen en dienstverlening. Deze nominatie is, naast het behalen van de titel MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland, een krachtige ondersteuning om op deze weg door te gaan.”

Stem ook op Rijssen-Holten
Op de website van Binnenlands Bestuur http://www.bestebestuurder.nl kan op Rijssen-Holten worden gestemd. Hiervoor dient u wel het hele stemformulier door te nemen.

Bekendmaking tijdens Kompas 2017
Op 26 januari 2017, tijdens het Nieuwjaarsevenement Kompas 2017, maakt minister Plasterk de winnaars bekend. Naast Rijssen-Holten zijn de gemeenten Breda en Molenwaard, Waterschap Vallei & Veluwe en de provincie Zuid-Holland genomineerd. De bijeenkomst op 26 januari vindt plaats in het provinciehuis Utrecht.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer