Rijssen-Holten doet mee aan Schoonste Winkelgebied Verkiezing

Rijssen-Holten doet mee aan de verkiezing Schoonste Winkelgebied van Nederland. De verkiezing wordt georganiseerd door Nederland Schoon en is een onderzoek naar de schoonheidsgraad van de Nederlandse winkelgebieden.

Hoe schoon zijn de winkelgebieden van Rijssen-Holten?
In een schoon winkelgebied komen mensen graag winkelen, kopen ze meer en voelen ze zich beter. De verkiezing van Nederland Schoon vergroot het inzicht in hoe het winkelgebied scoort op schoon, veilig en gezellig en hoe bezoekers en ondernemers het gebied ervaren en waarderen.

In de zomer voeren gecertificeerde onderzoekers onaangekondigd metingen uit in de winkelgebieden in Rijssen en Holten. Deze meting bestaat uit observaties, bezoekersenquêtes en enquêtes onder lokale ondernemers. Het onderzoek loopt tot en met augustus. Op 30 oktober wordt de uitslag bekendgemaakt.

Rijssen-Holten tegen zwerfafval
Wethouder Jan Aanstoot: “Door mee te doen aan de verkiezing Schoonste Winkelgebied van Nederland willen we bezoekers van onze winkelcentra bewust maken van het belang van schoon en ze oproepen mee te helpen met het schoonhouden van onze gemeente en daarmee zwerfvuil en andere vormen van vervuiling te voorkomen.”

Aan de hand van de resultaten van het onderzoek kan de gemeente eventueel een verbetertraject inzetten. Meer informatie over Rijssen-Holten tegen zwerfafval vindt u op http://www.rijssen-holten.nl/zwerfafval.

Meer informatie over Nederland Schoon
Meer informatie over de Schoonste Winkelgebied verkiezing en organisator Nederland Schoon is te vinden op http://www.nederlandschoon.nl.

Ook het college zet zich graag in voor schone winkelcentra. Van links naar rechts: wethouder Jan Aanstoot, wethouder Ben Beens, burgemeester Arco Hofland, wethouder Roland Cornelissen en wethouder Bert Tijhof.

7 Reacties
 1. Willem Slenterink zegt

  Wat een mooie reclame voor Eshuis mode.

 2. Frederike Hulshof zegt

  Topfoto Bert en Roland! 😂

 3. Gretha Kromdijk zegt

  Mooie reck

 4. Andy Meester zegt

  Ze zouden de coalitie beter eerst eens schoonvegen, zodat er niet zoveel onzin en rotzooi meer uitkomt tijdens de verkiezings periode.

 5. Jaap Kruk zegt

  Misschien ook handig dit met een veegmachine van een Holtens bedrijf (ASH) te doen? 👍🏻

 6. Sietse zegt

  Welk winkelgebied wordt bedoeld: dat van Riessen of dat van Holten.
  Vertel dat nu eens. Ik denk Riessen. Holten is maar een wijkje van Riessen,
  ook voor Aanstoot. Bah.
  Wat weer een goedkope stunt van dit college.

 7. Erik Markvoort zegt

  als het maar niet op zondag is dank zij de Aanstoot gevende coalitie.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer