Rijssen-Holten aan kop in de race naar titel Fietsgemeente 2018

Met uitslag enquêtes op 1 en laat de grote steden ruim achter zich

0

Tot en met 31 mei kon iedereen de online enquête van de Fietsersbond invullen. Deze online enquêtes worden ingezet in de race naar Fietsstad 2018. Rijssen-Holten scoort het hoogste en is de absolute koploper. In totaal zijn voor onze gemeente 3.150 enquêtes ingevuld. We zijn daarmee de gemeente Rotterdam (met totaal 2.000 ingevulde enquêtes) ruim gepasseerd.

Wethouder Jan Aanstoot: “Hartelijk dank aan iedereen die voor Rijssen-Holten de vragenlijst heeft ingevuld en meegewerkt heeft aan de campagne ‘Fietsgemeente’. Dankzij ieders bijdrage krijgt fietsend Nederland een stem en geeft ons dit veel input om aan een nog beter fietsklimaat te werken. En wie weet levert het ons aan het eind van het jaar de titelFietsstad 2018/ Fietsgemeente op!”

Prijzen
De Fietsersbond maakt in juni bekend wie de elektrische fiets wint. De gemeente laat ook in deze maand weten wie binnen Rijssen-Holten de Go Pro wint.

Rijssen-Holten fietst gewoon verder
In de maand juni staat Holten in het teken van de fiets. Holten is met haar ligging aan de Holterberg een toeristische trekpleister en bij uitstek een prachtig fietsdorp. Diverse fietsactiviteiten worden georganiseerd van arrangement tot clinic, voor de recreatieve én sportieve fietsers, voor jong én ouder. Dit alles onder toeziend oog van de kersverse fietsburgemeester Theo de Rooij. Kijk op http://www.beleefrijssenholten.nl voor meer informatie.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.