Programma voorjaarsfeest 2017 Beuseberg

0

Vrijdag avond 09 juni 2017
Start van het voorjaarsfeest. De avond start om 19:30 met de inhuldiging van de schutterskoning(in) van 2017. Aansluitend zal met de alom bekende revue gestart worden. Spelers uit de Beuseberg en omstreken verzorgen een programma met zang, dans en toneel. En natuurlijk worden er op hilarische wijze de gebeurtenissen van het afgelopen jaar in de Beuseberg besproken.
 
Na afloop van de revue is er tijd van gezellig napraten en borrelen m.m.v. DJ Ferdy van Keulen
 
Zaterdag 10 juni 2017
Voor de zaterdagmiddag is er dit jaar weer voor een buurttoernooi gekozen. Met  diverse leuke spellen voor jong en oud. Vanaf 13:30 is de tent geopend en uiterlijk 14:00 wordt er gestart met het toernooi. De prijsuitreiking van de winnaars vind plaats om 20:00 in de tent. Deelname geschikt voor jong en oud vanaf 8 jr. Kosten deelname 2,50 pp. Ben je sportief of vind je het gewoon heel erg leuk mee om mee te doen, geef je dan op voor 01 Juni 2016 via [email protected] of telefonisch via 1 van de commissieleden.
 
Vanaf 16:30 uur wordt er een recordpoging gedaan onder de muzikale begeleiding van de Hoolter deerns. We willen met zo veel mogelijk Beusebergers het Beusebarger leed zingen dus neem de flyer mee of oefen alvast en zing mee uit volle borst!
 
De avond wordt om 20:00 uur geopend met de huldiging van de winnaars van het buurttoernooi. De muzikale ondersteuning van de avond geschiedt door de band Fools Gold, een pop/rock coverband, gevolgd door een oude bekende, Kobus en de Rokkers .
De voorjaarsfeestcommissie rekent ook dit jaar weer op uw aanwezigheid en heet u van harte welkom bij de activiteiten.
 
[email protected] voor opgave activiteiten. Ook suggesties en tips zijn van harte welkom.
 Voor het voorjaarsfeest geldt: NIX <18 jaar!

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer