Prinsraden voor goed doel

4

HOLTEN –  Jaarlijks houdt carnavalsvereniging de Fienpreuvers de actie Prinsraden.

Hierbij kan men, door het invullen van een formulier, voorspellen wie de nieuwe Prins carnaval gaat worden en daarmee en leuke geldprijs in de wacht slepen. 1e prijs is 44, 2e prijs 33 en de 3e prijs is 22 Euro.

Het invullen van het formulier kost 50 eurocent en de opbrengst wordt dit jaar beschikbaar gesteld aan de Bosschool in Espelo. De vereniging zorgt ervoor dat het bedrag minimaal 555,00 Euro is.

Formulieren zijn verkrijgbaar bij cafe Toontje,  cafe Jansen en bij de Fienpreuvers zelf.

Bekendmaking van de prijswinnaars is op zaterdag 13 november in het Bonte Paard. Op deze avond wordt nl ook het Prinsenbal gehouden en zal de nieuwe Prins, en zijn adjudant, om precies 23.11 uur zich aan het publiek voorstellen.

Wie worden de opvolgers van Prins Soer van de Walboer en Adjudant Blauw. Vele namen gonzen al weer enige tijd door Holten. Wie gaat het worden, Laurens Jan Stam, Herman Deijk, Anton Reilink, Remco Vermeulen of zou toch eindelijk Gerrit Volkerink de gelukkige zijn. Het blijft gissen.

Op 13 november, elf minuten over elf, dan zullen wij het weten. Bij het Bonte Paard wordt dan de 43 ste Prins van Keunedarp bekend gemaakt. Tot dat tijdstip kunt u uw formulier invullen en daarmee de Bosschool in Espelo helpen aan een leuk bedrag, waarbij de Fienpreuvers garant staan voor E 555,00. Directeur Jan Victor Dorlas reageerde enthousiast bij dit gebaar van de Fienpreuvers t.a.v. zijn school.

Stel ze in Espelo niet teleur en vul allemaal het formulier met de vijftig namen in. Per aangekruiste naam schenkt u E 0,50 aan de Bosschool in Espelo. Voor E 25,00 weet u zeker dat u de juiste naam hebt ingevuld en maakt u kans op één van de prijzen. Eerste prijs E 44,00. .Tweede prijs E 33,00 en derde prijs E 22,00. De formulieren zijn verkrijgbaar bij café Toontje, café Jansen en bij de Fienpreuvers. Hier kunnen ze ook worden ingeleverd. Wij zien u graag op de avond van de elfde van de elfde bij het Bonte Paard in Dijkerhoek, om de uitslag mee te beleven. Aanvang 20.30 uur 

4 Reacties
 1. Poemba zegt

  Kunnen we ook online het formulier voor het Prinsraden downloaden?? 😉

 2. Poemba zegt

  Kunnen we ook online het formulier voor het Prinsraden downloaden?? 😉

 3. Hans zegt

  Link is hersteld en werkt!

 4. Hans zegt

  Link is hersteld en werkt!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.