Prins Bernhard Cultuurfonds steunt etalagekunstroute in Holten

0

HOLTEN – De EtalageKunstRoute, die de hele maand oktober gehouden is in 40 etalages en in tijdelijke galerie Maats aan de Dorpsstraat in Holten en die gedurende de maand november nog doorgaat in de vorm van de expositie van Kees Stoop in het Kulturhus, heeft een bijdrage ontvangen van € 700,– van het Prins Bernhard Cultuur Fonds Overijssel.

De organiserende Verereniging van Holtense Beeldende Kunstenaars (VHBK) is heel erg blij met deze bijdrage, temeer omdat voor deze activiteit geen subsidie van de overheid mogelijk is. In een eerder stadium kreeg de VHBK al een bijdrage van € 250,– van de Rabobank en hebben ook alle deelnemende winkeliers financieel bijgedragen in de kosten van dit succesvolle project.

De reacties op deze 2e EtalageKunstRoute van de VHBK zijn evenals vorig jaar unaniem zeer positief en alleen al het bezoekersaantal van de tijdelijke galerie lag maar liefst ruim 67% hoger dan vorig jaar. Er is dus alle reden om aan te nemen dat de VHBK ook in 2012 weer een EtalageKunstRoute gaat organiseren.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.