Prima overwinning volleybalmeiden A1

0

HOLTEN – Ondanks de voorjaarsvakantie stond er op maandag 18 februari jl. toch een wedstrijd ingepland voor de meiden A1 van volleybalvereniging Mintonette.

De wedstrijd was in Buurse om 19.00 uur dus vertrok de groep al om 17.45 uur uit Holten.

Met 8 meiden en veel supporters begon Holten met een goed gevoel aan deze wedstrijd. De eerste set was Mintonette duidelijk de betere partij. Alle ballen die over het net kwamen, werden goed opgevangen zodat vervolgens Mintonette de aanval kon opzetten. Er werd door het midden en via de buitenkant goed gesmasht en zo werd de eerste set winnend afgesloten met 25-14. De tweede set was qua spel net zoals de eerste set, de Holtense meiden zaten goed in de wedstrijd, er werd goed bewogen, gekeken en geserveerd. Deze set werd gewonnen met 25-20. Wel vervelend was de enkelblessure die de spelverdeler van Holten opliep in deze set. Hierdoor kon ze niet verder spelen en moest ze naar de spoedeisende hulp worden gebracht.

Mintonette A1 speelt een systeem waarbij je twee spelverdelers nodig hebt. Door het uitvallen van de spelverdeler vandaag en een reeds geblesseerde tweede spelverdeler, moest noodgedwongen een midspeler  deze plek invullen. Ondanks dat wonnen de dames de derde set met een klinkende 25-8. Uiteraard wilde Mintonette alle punten mee naar huis nemen maar hier stak de tegenstander een stokje voor. Met de stand 13-13 op het scorebord en een serverend  Buvo ging het even wat minder met Mintonette en kwamen de meiden op een paar punten achter die ze helaas niet meer konden inhalen. De laatste set en tevens het laatste punt werd gepakt door Buvo, setstand 25-22.

Met deze mooie overwinning klimmen de dames naar een gedeelde eerste plaats. Wilt u deze meiden zien spelen, vrijdag 1 maart vanaf 19.30 uur is er weer een competitiespeelronde in de sporthal ‘t Mossink.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer