“Komkommertijd” voor toneelgroep COV

0

HOLTEN – “Er is niets leuker dan de mensen aan het lachen te maken”, een citaat van Wim Sonneveld en al decennia lang het motto van toneelgroep COV Holten.

Dit jaar viert de amateur toneelvereniging haar 60- jarig bestaan met de kluchtige komedie “Komkommertijd” van successchrijver Carl Slotboom.

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart wordt de ontmoetingszaal van De Kandelaar omgetoverd tot een heus hotel. In het hotel is Frits werkzaam als piccolo. Het is hard werken en een fooi krijgen zit er voor Frits niet in, er gaat namelijk altijd wel iets mis.

Marie heeft een prijs gewonnen met het oplossen van een kruiswoordpuzzel en arriveert met haar man Gerrit in het hotel. Tegelijkertijd arriveren er meerdere gasten in het hotel en dan gaat er door toedoen van Frits van alles mis. Hotelkamers worden dubbel bezet en de verwarring is compleet. Wanneer Gerrit door het sleutelgat van de verbindingsdeur tussen de beide hotelkamers staat te loeren ontdekt hij dat de naastgelegen kamer bezet wordt door Marion, met wie hij al enkele maanden een intieme relatie onderhoudt. De verwikkelingen, verwarringen en chaos is nu helemaal compleet. En Frits? Al doet hij nog zo zijn best, altijd gaat er wel ergens iets mis.

Kan hij het helpen dat de kamers zo op elkaar lijken?

Kan hij het helpen dat de gasten daar zo boos over worden?

Kan hij het helpen dat als iemand wil troosten dat verkeerd uitgelegd wordt?

Kan hij het helpen dat zijn hand telkens leeg blijft als hij denkt dat hij een fooi krijgt?

Het kan maar één ding betekenen…..Het is Komkommertijd!

De regie van deze komedie is in handen van Lianne Jongsma. De ervaren spelersgroep bestaat uit: Erna Nijkamp, Gerrit Aanstoot, Erika Dangremond, Jerry Prins, Susan Nijhuis, Bart Lubberdink, Hetty Nijkamp en Antoinette Schoorlemmer. Zij zetten samen met het hele productieteam hun beste beentje voor om het publiek een heerlijke toneelavond te bezorgen. De voorstellingen beginnen om 20:00 uur. Kaarten kosten € 6,- (inclusief een kopje koffie/thee vooraf). Vanwege de belangstelling wordt aangeraden vooraf te reserveren via de website: toneelgroepcov.nl. Telefonisch reserveren kan natuurlijk ook via tel. nr. 0548-363503 (Jongsma).

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer