Prijsuitreiking EtalageKunstRoute

HOLTEN – De EtalageKunstRoute van de VHBK (Vereniging van Holtense Beeldende Kunstenaars), die onlangs in Holten voor de 1e maal is georganiseerd, is een groot succes geworden.

Vele honderden geïnteresseerden hebben de route gewandeld of gefietst en hebben de tijdelijke galerie (de voormalige winkel van schilder Maats) aan de Dorpsstraat bezocht. De reacties in het gastenboek zijn unaniem positief en er wordt door velen gevraagd hier een jaarlijkse traditie van te maken.

Onderdeel van de EtalageKunstRoute was een “kijkwijzer” voor de jeugd. In deze kijkwijzer werd een aantal vragen over de geëxposeerde kunstwerken gesteld. Onder de deelnemers zou een digitale camera, beschikbaar gesteld door Foto ten Velde in Holten, worden verloot. Deze verloting heeft inmiddels plaatsgevonden. Uit de ruim 60 jeugdige deelnemers werd de 13-jarige Fenne Dijkema uit Hellendoorn als winnares getrokken. Fenne zit in klas 4 VWO van Scholengemeenschap De Waerdenborch.

De prijs is haar afgelopen zaterdag 13 november uitgereikt in de winkel van Foto ten Velde aan de Dorpsstraat in Holten.  

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.