Politieke wijnproeverij Lokaal Liberaal

0

HOLTEN – Op donderdag 13 november organiseert Lokaal Liberaal Rijssen-Holten een bijzondere Algemene Ledenvergadering in restaurant ‘t Brodshoes. De lokale politieke partij combineert het nuttige met het aangename en knoopt een wijnproeverij vast aan de vergadering. Deze politieke proeverij – toegankelijk voor alle inwoners in Rijssen-Holten – vindt plaats vanaf 20.30 uur. De ALV begint om 19.30 uur.

“De politiek wordt nogal eens verweten op afstand van de burger te staan. Met deze avond willen we als lokale partij leden, geïnteresseerden en leden in spe in informele sfeer ontmoeten. Een ongedwongen voorproefje van lokale politiek,” vertelt schaduwfractielid Dini Heuver-Harbers. “Iedereen die wil laten horen waar politiek Rijssen-Holten zich over moeten buigen, nodigen we van harte uit deze avond bij te wonen.”

Vertegenwoordigers van diverse verenigingen ontvingen al een uitnodiging van de partij. “We zijn groot voorstander van het verenigingsleven. Dit is een mooie manier om weer met elkaar in gesprek te gaan, ook als verenigingen onderling,” vult bestuursvoorzitter Raymond Schraa aan.

Toekomst
De nieuwe partij – die begin dit jaar een zetel behaalde tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in Rijssen-Holten – bespreekt die avond ook haar toekomstplannen. “We zijn blij met de zetel, maar willen natuurlijk graag groeien. De jeugd krijgt daarbij onze speciale aandacht,” aldus fractievoorzitter Rob de Koe.

Lokaal Liberaal Rijssen-Holten nodigt leden (in spe) dan ook in het bijzonder uit voor de vergadering. De vergadering start om 19.30 uur bij restaurant ’t Brodshoes aan de Bouwstraat 41 in Rijssen. Er wordt die avond gewerkt met een vrije gift.

Meer informatie: http://www.lokaalliberaalrijssenholten.nl / http://www.facebook.com/LokaalLiberaalRH.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.