Pannenkoeken voor de Bosschool

0

HOLTEN/ESPELO – De eerste schoolweek is op de Bosschool weer feestelijk begonnen.

Met beschuit met muisjes voor alle kinderen werd de “geboorte”  van het nieuwe  schooljaar gevierd.

De nieuwe leerling, Noah Herbig, werd welkom geheten. Nu is hij nog alleen in groep één, maar door alle aandacht van de oudere leerlingen zal hij zich niet snel alleen voelen op de Bosschool. In de loop van het schooljaar worden er meer nieuwe leerlingen verwacht.

Er was ook een nieuwe meester, meester Sander ten Hoeve. Omdat de Bosschool zich in de toekomst meer zal gaan richten op natuur en techniek zijn de leerkrachten erg blij met de uitbreiding van hun team met deze “technische man”.

In de eerste week was er veel ruimte voor gezamenlijke activiteiten voor de hele school, om rustig weer te wennen aan het schoolritme en kennis te maken met de nieuwelingen. Sport en spel in het bos, knutselen, een stoepkrijt-wedstrijd, film, enz.  Op donderdagmiddag bezocht groep 6, 7, en 8 het Keunefeest. Er werd er meegedaan aan de Playback-show.

Als afsluiting van een leuke eerste week waren er vrijdagmiddag pannenkoeken. Een viertal moeders had gezorgd voor een enorme stapel. Op de rand van de zandbak, lekker in het zonnetje, lieten alle leerlingen het zich heerlijk smaken.

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer