Themamiddag computerinloop

0

HOLTEN – Het Sociaal Cultureel Werk heeft iedere dinsdagmiddag voor belangstellende een computerinloop open in de bibliotheek. U bent hier onder het genot van een kopje koffie of thee welkom bent met al uw vragen over het werken met de computer.

Naast de computerinloop organiseert het Sociaal Cultureel Werk regelmatig een interessante themabijeenkomst, waar ontwikkelingen op computergebied centraal staan. Uiteraard met volop ruimte voor al uw vragen over het betreffende onderwerp.

Op woensdag 19 september vindt de eerste themabijeenkomst plaats. Het thema van deze middag is: Digitale ontwikkelingen, wat is er allemaal?

De ontwikkelingen binnen de digitale wereld gaan enorm hard: mobiele apparatuur, tablets, de cloud, gadgets en ander technisch en digitaal vernuft. Vandaag staan deze ontwikkelingen centraal: wat is er tegenwoordig allemaal? En welke ontwikkeling heeft mogelijk uw voorkeur om uit te diepen in een nieuwe bijeenkomst?

Deze themabijeenkomst wordt 2 keer georganiseerd: op woensdag 19 september van 15.00 tot 17.00 uur en op donderdag 8 november van 19.30 tot 21.30 uur. De kosten voor een themabijeenkomst bedragen € 5,- inclusief een kopje koffie. Graag van te voren even aanmelden. Voor meer informatie over de computerinloop en de themabijeenkomsten, kunt u contact opnemen met het Sociaal Cultureel Werk, Smidsbelt 6 te Holten, 0548 36 27 55, http://www.socuweholten.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer