Palmpasen bij pv brandweer

HOLTEN – Zondag  17 april werd  door de P.V. van de brandweer  voor  de  kids van onze brandweermannen en vrouwen weer het traditionele palmpasen eierzoek festijn georganiseerd.

Met heel veel decibel van de 17 kinderen ging het met donkerrode  auto,s richting de zandkuil achter de Canadese kerkhof. Door de ingehuurde paashazen (onze eigen haas was aangevallen door een hond)waren al  60 velgekleurde eieren verstopt op de onmogelijkste plekken.

Om half drie werd het sein gegeven dat de speurtocht kon beginnen,en de hele meute stortte zich in een grote stofwolk naar beneden om zo snel en zo veel mogelijk eieren in te leveren  bij de paashaas. Na een dik half uur waren de meeste eieren weer ingeleverd door de kinderen, waarvan de kleding aardig van kleur verschoten was.

Het stof werd nog even weggespoeld met een glaasje fris en daarna met loeiende sirene,s  richting brandweer garage waar de kinderen nog een leuke attentie kregen. Dat de papa,s en mama,s met hun kroost een leuke en gezellige middag hebben gehad ,komt voor rekening van hoofd catering en leslokaal beheerder Henk Ebrecht,die met zijn paashazen alles weer perfect geregeld had.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer