Palazzo sponsort tassen 1e Elftal VV Holten

0
HOLTEN – Een zonnige zondagmiddag in september werd aangegrepen om de prachtige tassen officieel te overhandigen aan het eerste elftal. Palazzo, vertegenwoordigt door Martin Kemper en Hans Voogsgeerd, is een onafhankelijk bureau op het gebied van architectuur, stedenbouw en bouwmanagement.
 
Met een gedreven groep van architecten, projectleiders, bouwmanagers en tekenaars ontwerpt en realiseert projecten in meerdere sectoren van architectuur en bouw. 

Palazzo is voor VV Holten geen onbekende, vorig seizoen sponsorde het bedrijf al de trainingspakken van de D-jeugd. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Go Ahead werden Kemper en Voogsgeerd op het hoofdveld toegesproken door bestuurslid Ard Lammertink, die zijn waardering uitsprak voor het in de vereniging gestelde vertrouwen. Kemper nam op zijn beurt het woord en lichtte toe dat Palazzo door middel van de sponsoring zijn ‘sociale gezicht’ laat zien. 

Na de gebruikelijke foto en het flesje wijn werd de wedstrijd helaas verloren door VV Holten, Go Ahead wist met een aantal slimme counters en een penalty de score op te voeren naar 0-4.

 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.