Blauw Wit jeugd brengt GA Eagles mede periode kampioenschap

0

HOLTEN – Afgelopen zondag rond 13.00 uur verzamelde de bijna 100 man zich bij Sportpark ’t Vletgoor om af te reizen naar Deventer om daar Go Ahead Eagles te steunen in hun belangrijke wedstrijd tegen Veendam.

Dankzij sponsor drankengroothandel Eykelenkamp konden de B,C, en D jeugd deze wedstrijd gezamenlijk met begeleiding en bestuur gratis bezoeken. Dit werd natuurlijk enthousiast ontvangen en binnen een paar minuten waren alle kaarten al bezet, zeker gezien het belang van deze wedstrijd: want de Eagles konden periode kampioen worden.

Zo rond 13.30 uur was iedereen al in het stadion om zich te vergapen aan de warming-up en de sfeer in het stadion. Ook tijdens de wedstrijd was de sfeer erg goed; vlaggen, liederen, de wave en vele aanmoedigingen; alles werd snel opgepakt door de Blauw-witters in het stadion. Mede dankzij deze aanmoedigingen wisten de Eagles in de 2e helft het verschil te maken tegen Veendam door doelpunten van Koen van der Biezen (2x) en Halil Çolak.

Door dit resultaat waren de Eagles periode kampioen en begon het feest opnieuw met dolle vreugde in het stadion, vuurwerk en feest tot in de kleine uurtjes. Dit heeft de Blauw Wit jeugd niet meer meegemaakt, maar hopelijk pakken ze deze voorbeelden wel op richting hun eigen trainingen en wedstrijden. Tevens zal dit bezoek waarschijnlijk nog een vervolg krijgen, want Blauw Wit is uitgenodigd om ook de players escorte dit seizoen nog een keer te verzorgen; dit is helemaal een beleving voor de jongste jeugd.

Het was een superdag waar nog veel over nagepraat zal worden door een ieder die aanwezig was, mede dankzij onze sponsor van deze dag!!

 

 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.