Opening Kids Rhythms / Open dag Integraal Therapeutisch Centrum

0

Integraal Therapeutisch Centrum Holten opent haar deuren voor muziek. Op 13 januari 2018 zal het Integraal Therapeutisch Centrum in Holten haar deuren openen voor iedereen die een kijkje wil nemen bij de diverse therapeuten en behandelaars van het centrum. Het Integraal Therapeutisch Centrum is al ruim 25 jaar een gevestigde naam in Holten. Een verscheidenheid aan therapeuten en behandelaars zullen hun deuren openen om kennis te maken en om meer te weten te komen over de specifieke behandelingen.

O.a. de klassiek homeopaat, mondhygiëniste, mesoloog en yogadocent. Vanaf 13:30 uur tot 17:00 is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten in het Integraal Therapeutisch Centrum aan de Keizersweg in Holten.

Kids Rhythms is een praktijk voor muziektherapie waar kinderen door middel van muziek ondersteunt worden in ontwikkeling, trauma’s leren verwerken of leren omgaan met een stoornis of handicap. “Kinderen zijn niet altijd in staat te vertellen wat er in hen om gaat. Muziek zal daarin altijd het woord voeren!”, aldus Claudia van der Voet.

De praktijk in het Integraal Therapeutisch Centrum zal om 14:00 uur op feestelijke en muzikale wijze worden geopend tijdens deze open dag.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.