Open Dag Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind

2

Op zaterdag 16 september houdt Manege Snorrewind Markelo de jaarlijkse Open Dag. Hoewel iedereen het hele jaar door welkom is om te komen kijken, staan de deuren op deze dag open, met extra aandacht voor elke belangstellende.

Tussen 9 en 16 uur zullen er doorlopend paardrijlessen gegeven worden. In deze lessen zullen een aantal lesthema’s gedemonstreerd worden, waarmee Snorrewind wekelijks werkt. Hierdoor komen alle onderdelen van de paardensport ruimschoots en gericht onder de aandacht in de lessen. Op deze dag worden er van 10 tot 13 uur tevens introductielessen gegeven aan belangstellenden. Men moet zich hiervoor wel vooraf opgeven. Deze introductielessen zijn voor jong en oud. Er zijn bij Snorrewind al lessen voor kinderen vanaf 5 jaar en ook veel seniore ruiters weten de weg naar Snorrewind te vinden.

Van 12 tot 14 uur zullen ook de ruiters van de SPG (Stichting Paardrijden Gehandicapten) aan het lessen zijn. De SPG zoekt doorlopend vrijwilligers om het paardrijden voor Gehandicapten mogelijk te maken. Wilt u meer van het gehele bedrijf, de ruiterfitzaal en de groepsaccommodatie bekijken? Dat kan de hele dag op eigen houtje, maar om 11 en 13 uur geeft eigenaar Rikus Bronsvoort rondleidingen, die hij op zijn eigen humoristische wijze en vol informatie en achtergrondverhalen zal verzorgen. Op deze dag zal om 11 en 13 uur voor de jongsten onze minipony Dolly met haar menkarretje klaarstaan voor een ritje. De Open Dag is gratis en vrij toegankelijk en u kunt zich ter plekke aansluiten bij de rondleidingen.

U bent van harte welkom op de Open Dag van 9 tot 16 uur bij Manege Snorrewind, Borkeldweg 1 te Markelo. Kijk voor meer informatie op http://www.snorrewind.nl/opendag

2 Reacties
  1. Marc Oostenenk
    Marc Oostenenk zegt

    Arjan Veneklaas leuk voor de kids!

  2. Arjan Veneklaas
    Arjan Veneklaas zegt

    Zekers hondje mee

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer