Open avond Jeugdhonk Hole-10

0

Op vrijdagavond 23 juni organiseert Jeugdhonk Hole-10, onderdeel van ViaVie Welzijn, een open avond. Op deze avond mag iedereen een kijkje komen nemen in het jeugdhonk en deelnemen aan de activiteiten.

Het is alweer een jaar geleden dat het tiener- en jongerenwerk van ViaVie Welzijn is verhuisd naar de locatie Kulturhus, aan de Tuinstraat 2. Inmiddels hebben jongeren en jongerenwerkers er hun plek gevonden, en dus leek het hen een goed idee om de deuren eens open te gooien voor iedereen die nieuwsgierig is naar deze plek. ‘We nodigen bij deze graag alle belangstellenden, jong en oud, bekend of onbekend met ons tiener- en jongerenwerk, uit om langs te komen. Iedereen is welkom om eens te komen kijken wat het jeugdhonk nou precies is. Ook met vragen kunnen mensen uiteraard bij ons terecht.’ aldus jongerenwerkers Patricia van Erven en Elmar Kelder.

De open avond zal beginnen om 19.00 uur en eindigt om 22.00 uur. Er staat een hapje en een drankje klaar, jongeren en gasten draaien zelf hun muziekje, en er zullen enkele activiteiten te ondernemen zijn zoals bijvoorbeeld een rapworkshop (gegeven door enkele jongeren). Houdt voor het programma en de activiteiten de Facebookpagina van het jeugdhonk in de gaten (zoek op ‘jeugdhonk hole-10’).

Naast de open avond is het jeugdhonk wekelijks geopend op dinsdagmiddag van 14.30 tot 17.00 uur (12 jaar e.o.), dinsdagavond van 19.00 tot 21.30 uur (12 jaar e.o.), woensdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur (groepers 8), donderdagavond van 19.00 tot 21.30 uur (12 jaar e.o.) en vrijdagavond van 19.00 tot 22.00 uur (voortgezet onderwijs). Kom gerust tijdens onze openingstijden binnen lopen voor een bak koffie of thee, of een praatje.

Vragen of meer weten over het tiener- en jongerenwerk van ViaVie Welzijn? Neem dan contact op met Patricia van Erven ([email protected]). Telefonisch contact kan tijdens kantooruren via 0548 36 27 55.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.