Onwaarschijnlijke driepunter voor de talenten van Holten 7

0
Vol overgave stortten zij zich vanaf minuut één in het gevecht. Een messcherp door Traanman aangesneden hoekschop bleek niet te verwerken door de man bij de eerste paal en de bal bleek onhoudbaar voor de doelwachter: 1-0! Kort daarna wist Kay een schitterende solo af te ronden door de bal in de verre hoek te schuiven.

Vers bloed werd na de pauze ingebracht in de vorm van Wouter Rossing, Sven Brands en assistent-coach Pasman vond het zelf ook welletjes, waarna hij zijn imposante gestalte in de defensie positioneerde. Tegelijkertijd sijpelde het nieuws van de voorsprong van onze talenten door en Keunedarp en een enkeling in Rotterdam(Kleine Tox ten Velde HAHA) hield 45 lange minuten de adem in.

Kort na de hervatting bleek de druk op de enkels(of de spanning) te groot voor sterspits Rossing en hij zocht al gauw zijn vertrouwde plek op langs de lijn. Het onvermijdelijke gebeurde, ABS kwam terug in de wedstrijd via een klutsgoal waarbij de verder uitstekend keepende Bas geen schuld trof. De nervositeit rees de pan uit, de defensie kraakte, maar barstte uiteindelijk niet. Sterker nog, Boutje Boode buffelde zich door de verdediging van de tegenstander heen en als een ware driebander caramboleerde hij de bal in de verre hoek: 3-1!

Een blik op de ranglijst laat zien dat er nog ergens voor wordt gespeeld de laatste twee speelrondes: er is namelijk nog een kleine kans om de rode lantaarn over te dragen aan de buren uit Nieuw-Heeten, ondanks een doelsaldo over twee wedstrijden van -27(!). U bent van harte uitgenodigd bij de laatste twee kelderklassekrakers van het seizoen, welke op 14 en 21 mei om 12:00 op Meermanskamp worden gespeeld!

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer