Ontmoetingsavond wethouders

0

HOLTEN – De wethouders Ben Beens, Roland Cornelissen, Ben Wolterink en Jan Aanstoot komen op dinsdag 13 mei 2014 naar Holten om kennis te maken met organisaties, verenigingen en instellingen.

De avond begint om 19.30 uur  met een welkom door de burgemeester en duurt tot uiterlijk 22.00 uur. Om iedereen een kans te geven zich voor te stellen, is er per organisatie 5 minuten beschikbaar. Op 21 mei is er een soortgelijke bijeenkomst in De Citadel in Rijssen.

De avond wordt op dinsdag 13 mei 2014 in het Kulturhus in Holten gehouden. Behalve de wethouders zijn ook burgemeester Arco Hofland en gemeentesecretaris Arie van Eck aanwezig.

Burgemeester Hofland: “De wethouders Ben Beens, Roland Cornelissen en Jan Aanstoot zijn nieuw in ons college. Nu ook de portefeuilleverdeling rond is, is het tijd voor een kennismaking tussen de wethouders en de organisaties en instellingen. Nogal wat besturen en vrijwilligers wonen ook in de kern waar ze actief zijn. Vandaar dat we iedereen graag daar opzoeken. Wij kijken erg uit naar de ontmoetingen. Natuurlijk gaan we er ook deze periode weer van uit dat we met het veld prima gaan samenwerken.”

Het programma in het Kulturhus is als volgt:

19.00 uur    zaal open, inloop
19.30 uur     welkom door burgemeester Arco Hofland
19.35 uur    wethouders stellen zich voor
20.00 uur    contactmomenten wethouders, organisaties, verenigingen en instellingen
22.00 uur    afsluiting van de avond.

De avond is vrij toegankelijk voor alle besturen, vrijwilligers en leden van organisaties, verenigingen en instellingen.

Op  woensdag 21 mei 2014 wordt er een soortgelijke bijeenkomst in de Citadel in Rijssen gehouden.
Ook die begint om 19.30 uur met een inloop vanaf 19.00 uur.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.