Onderzoek herindeling Rijssen Holten

HOLTEN – Voor mijn afstudeeronderzoek naar de gemeentelijke herindeling van 2001 ben ik op zoek naar reacties van inwoners van onze gemeente.

In dit onderzoek kijk ik op welke manier de gemeente is omgegaan met de herindeling van Rijssen en Holten sinds 2001. Daarbij richt ik mij vooral op vragen als ‘wat waren de doelstellingen van de gemeente rondom de beide gemeentedelen’ en ‘welk beleid heeft de gemeente hiervoor in werking gezet’. Om ook u als inwoner een stem te geven, kunt u op de volgende website een vragenlijst vinden:

http://www.rijssen-holten.nl/inwoner/publicatie/afstudeeronderzoek-herindeling-rijssen-holten

Wanneer u deze vragenlijst invult, helpt u niet alleen uzelf, maar ook uw mede-inwoners! Deel uw mening en ervaringen dus snel!

Reacties zijn gesloten.