Nieuws en evenementen in Holten gezocht

2

HOLTEN – Het is komkommertijd, hierdoor is er weinig nieuws uit Holten en wij willen hier gebruik van maken door nogmaals aan te geven dat HoltensNieuws.nl de grootste nieuwssite is voor Holten, door Holten. Alles wat zich afspeelt binnen Holten heeft voor ons nieuwswaarde zonder dat u hiervoor advertentie ruimte voor hoeft in te kopen. Iedereen kan nieuws insturen via [email protected] of natuurlijk via deze link waar u zelf uw artikel kunt aanmaken. Heeft u een leuk evenement welke zich in Holten of  directe omgeving afspeelt? Sinds kort is het weer mogelijk om via deze link eigen bijdrages te plaatsen in onze agenda.

Wij zullen uw artikel niet alleen plaatsen op deze website maar ook op Facebook en Twitter, dit zal er voor zorgen dat vrijwel iedereen binnen Holten op de hoogte is van uw artikel of evenement. Wel vragen wij u om uw artikel of evenement te voorzien van een rechtenvrije afbeelding of afbeelding waarvan wij toestemming hebben deze te plaatsen, dit zal het plaatsen op HoltensNieuws.nl, Facebook en Twitter bevorderen. Commerciele berichten zonder nieuwswaarde plaatsen wij doorgaans niet.

2 Reacties
  1. Jenny Revenberg-Stam zegt

    Op 23 augustus komen wij met onze band Piece of Rock naar Holten en gaan knallen in Daglicht met een classic rocknight. Vooral ik als oud Holternaar heb er erg veel zin in. Be there don,t miss it.[video]http://www.dailymotion.com/video/x1vege0_whole-lot-of-rosie_webcam[/video]
    http://www.dailymotion.com/video/x1veh40_zz-tush_webcam

  2. Jenny Revenberg-Stam zegt

    [video]http://www.dailymotion.com/video/x1veh40_zz-tush_webcam[/video]

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer