Nieuwjaarsvolleybaltoernooi Mintonette opnieuw geslaagd

0

HOLTEN – Afgelopen vrijdag 3 januari organiseerde het eerste damesteam van Mintonette het traditionele, jaarlijkse Nieuwjaarsvolleybaltoernooi in sporthal ’t Mossink in Holten.

Een recreatief toernooi waar vrienden-, familie-, straat- en bedrijventeams aan deelnemen en waarbij vooral de gezelligheid voorop staat. Er waren dit jaar meer inschrijvingen dan beschikbare plaatsen. Voor Köllingserf-West betekende dit dat zij alsnog mee konden doen, omdat een team zich op het laatste moment moest terugtrekken.

Zo’n 160 sportievelingen bonden vanaf 19.00 uur de strijd aan in drie poules, aangemoedigd door een grote groep supporters. Nadat ieder team vijf wedstrijden had gespeeld, werden alle nummers 1 in een finalepoule ingedeeld, de nummers 2, de nummers 3, etc. Uiteindelijk leverde dit zes finalepoulewinnaars op.

De prijzen varieerden van een vlaai tot een lekkere bittergarnituur. Ook werd er een verloting gehouden waarvoor diverse winkeliers uit Holtense prijzen beschikbaar hadden gesteld. Na afloop was het nog een hele tijd gezellig in de bar van de sporthal.

Uitslag:

Finalepoule 6: 1) Köllingserf-West, 2) Tastoegether, 3) Bondelletjes

Finalepoule 5: 1) Oliebollen (na correctie), 2) De Wintertrimclub, 3) Lohuis

Finalepoule 4: 1) Oranje Noabers, 2) Dreamteam, 3) Glory Hunters

Finalepoule 3: 1) Team Ouders, 2) De Beekjes, 3) De Visscher

Finalepoule 2: 1) Foutje-Veld 2, 2) Team Vriendjes, 3) V.O.P.

Finalepoule 1: 1) Smash, 2) SV BATO, 3) Johannes Jozef

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer