Nieuwe huisstijl, vertrouwde naam blijft

HOLTEN – Robers Makelaardij & Assurantiën presenteert deze week haar nieuwe huisstijl.  Onder toeziend oog van grondlegger Jan Robers is deze week het oude logo op het pand vervangen.
Hoewel het kantoor al jaren onder leiding staat van Makelaar en Rentmeester Jan Henk Berendsen  blijft de vertrouwde naam van Robers Makelaardij & Assurantiën ook in de nieuwe huisstijl gehandhaafd. “We hebben even getwijfeld om ook de naam aan te passen, maar kwamen al vrij snel tot de conclusie dat de naam Robers Makelaardij & Assurantiën al vanaf het moment dat Jan Robers dit kantoor begonnen is, staat voor deskundigheid, betrouwbaarheid en vooral klantgerichtheid. Dit zijn en blijven, ook voor de toekomst, de pijlers onder ons NVM kantoor.”, aldus Jan Henk Berendsen.

Gezien de vele veranderingen in de makelaardijwereld en dan vooral op het gebied van het digitale verkeer,  is het van groot belang om bij deze ontwikkelingen aan te blijven sluiten. Deze week wordt dan ook de geheel vernieuwde website http://www.robers-makelaardij.nl gepresenteerd. Met deze website die een frisse uitstraling heeft en voorzien is van verbeterde navigatie, is Robers Makelaardij & Assurantiën klaar voor de toekomst. Uiteraard blijven wij de digitale ontwikkelingen op de voet volgen.

Ondanks de digitale communicatie blijkt dat de klant veel waarde hecht aan het echte klantcontact.
Jan Henk Berendsen wordt bij zijn dagelijkse werkzaamheden dan ook ondersteund door Suzan Rutgers (commerciële binnendienst), Klazien Tuitert ( kandidaat makelaar) en Jolanda Visser (financiële administratie).

Naast de visuele veranderingen aan het pand aan de Larenseweg 1 zullen ook  Facebook, Twitter  en LinkedIn een facelift ondergaan. Tevens zal het kantoor haar werkgebied uitbreiden en zich naast Holten en Markelo meer gaan richten op de naoberplaatsen, Rijssen en Bathmen.

Uiteraard blijft Robers Makelaardij & Assurantiën uw vertrouwde adres voor alles op het gebied van verzekeringen.

Reacties zijn gesloten.