Nieuw gezicht in logopediepraktijk

2

HOLTEN – Sinds 1 augustus dit jaar heeft Jera van Essen de logopediepraktijk van mevrouw van Couwelaar overgenomen. Reeds in mei 2008 is Jera, in samenwerking met mevrouw van Couwelaar, in Holten komen werken, met als doel om in augustus van dit jaar de logopediepraktijk over te nemen. In 2002 is Jera afgestudeerd in Groningen. Daarna heeft zij ervaring opgedaan in het werkveld en jarenlang in haar eigen allround logopediepraktijk in Nijverdal gewerkt. Ook volgt zij regelmatig cursussen om de vakkennis op peil te houden en haar kennis te verbreden en te verdiepen.

Logopediepraktijk Holten is een allround praktijk, wat inhoudt dat er zowel kinderen als volwassenen behandeld worden.

De hulpvragen zijn heel divers, het kan onder andere onverstaanbaarheid zijn, heesheid, vertraagde taalontwikkeling, duimzuigen of problemen op het gebied van eten en drinken. Tevens is er preverbale logopedie mogelijk, wat inhoudt dat de behandeling (in)direct gebeurt bij baby’s en zeer jonge kinderen met eet- en drinkproblemen. De logopediepraktijk is gehuisvest bij de fysiotherapiepraktijk aan de Gaardenstraat 29. De fysiotherapiepraktijk en de logopediepraktijk verhuizen eind dit jaar naar het pand, waarin nu nog de bibliotheek is gehuisvest. Voor meer informatie: 0548-362299 / 06-21264569 of [email protected] of neem een kijkje op http://www.logopedieholten.nl

2 Reacties
  1. J.V.Dorlas zegt

    Als oud leerling van de obs Dijkerhoek en vroegere leerkracht van Jera, wens ik haar veel succes met haar nieuwe praktijk in Holten.

    J.V.Dorlas.

  2. J.V.Dorlas zegt

    Als oud leerling van de obs Dijkerhoek en vroegere leerkracht van Jera, wens ik haar veel succes met haar nieuwe praktijk in Holten.

    J.V.Dorlas.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.