Nieuw bestuur D66 Rijssen-Holten

2

HOLTEN – Op 18 september is een nieuw bestuur bij D66 Rijssen-Holten aangetreden. Met de benoeming van Jante Thijs uit Rijssen is D66 de enige politieke partij in Rijssen-Holten met een vrouwelijke voorzitter. De nieuwe secretaris is Fréan Visscher uit Holten. Rijssenaar Roelof Staman is tot penningmeester benoemd.

Tijdens de afdelingsvergadering in Dorpshuis de Boschkamp in Holten heeft het zittende bestuur zijn taken overgedragen aan het nieuwe team. Voorzitter Piet van Riel vormde samen met secretaris Dick van der Torre en penningmeester Henk Rozendaal gedurende vele jaren het gezicht van D66 in de gemeente. Hij is blij dat de afdeling de laatste tijd weer groeit, dat er nieuwe leden zijn die hun functies willen overnemen, en dat die met veel enthousiasme het gezicht van D66 in Rijssen-Holten mede willen bepalen.

Gemeenteraadsverkiezingen
Over deelname van D66 aan de gemeenteraadsverkiezingen laat het nieuwe bestuur zich nog niet uit: het eerste aandachtspunt is verbreding en versterking van de basis. “De uitslag van de Europese verkiezingen laat zien dat er in onze gemeente genoeg aanhang van D66 is. Die mensen willen we nu gaan aanspreken, en vragen om met ons mee te denken” aldus de kersverse voorzitter Thijs. “We zijn ervan overtuigd dat er in onze gemeente belangstelling én ruimte is voor ons sociaal-liberale geluid.”

2 Reacties
  1. JP zegt

    Uiteindelijk is er maar één partij die hier van profiteert: de SGP!

  2. JP zegt

    Uiteindelijk is er maar één partij die hier van profiteert: de SGP!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.