Najaarsrit MAC klassiekers

HOLTEN – De regen is weer achter de rug, tijd voor een mooie nazomer.

En hoe kun je een heerlijke nazomerdag beter doorbrengen dan in een klassieker te genieten van de natuur. 

Iedereen wordt uitgenodigd voor de Najaarsrit van 2010. MAC “De Holterberg” heeft wederom een prachtige route uitgezet die gereden zal worden in het geliefde Bol-Pijl systeem. Door de eenvoud van het systeem is een ontspannen middag gegarandeerd.

De classic toerrit zal op zondag 19 september gereden worden. De inschrijving zal aanvangen om 11.00 uur bij het MAC clubhuis ’t Stuurhuus aan de Beusebergerweg in Holten, waar u ontvangen wordt met koffie. U kunt starten vanaf 11.30 uur en het inschrijfgeld bedraagt € 10,-.

De rit zal u brengen naar de mooiste plekjes in Twente. Ook dit jaar kunt u weer natuurschoon en mooie bezienswaardigheden verwachten. De koffiestop is bij Restaurant ‘Bij de Watermölle’ in Haaksbergen. Op deze mooie locatie kunt u genieten van een versnapering en even heerlijk de benen strekken. 

De totale lengte van de rit bedraagt circa 155 km. Het eindpunt van de rit is bij Hotel ’t Losse Hoes/ Gasterij de Kruidentuin (Holterbergweg 14, Holten), waar u heerlijk kunt naborrelen en napraten. We hopen dat u bij terugkomst terug kunt kijken op een heerlijke rit in een mooie omgeving.

Voor extra informatie kunt u via e-mail contact op nemen met Bart Willems [email protected]. Wij zien u graag op 19 september bij ’t Stuurhuus! 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer