Najaarsfair bij KB Dondertman

HOLTEN/ESPELO – Zaterdag 20 oktober houdt Kinderboerderij Dondertman Najaarsfair. De populaire markt is geopend van 13:00 tot 17:00 uur en biedt voor elk wat wils.

De Dondertman Fairs hebben in korte tijd flink voet aan de grond gezet. Viermaal per jaar staan ze op de activiteitenkalender: voorjaar, zomer, najaar en kerst. Daarnaast heeft de Kinderfair (kleedjesmarkt) ook al een aanzienlijke naam opgebouwd. Wie ook de kinderboerderij wil bezoeken betaalt daar de normale entreeprijs van 2 euro (vanaf 2 jaar). Op vertoon van de kaart hebben donateurs vrij entree.

De Najaarsfair wordt gehouden op het belangrijk groter geworden terras van het Boshuus. Een flink aantal exposanten presenteert er een gevarieerd aanbod aan producten en ook aan de kinderen is gedacht. Er zijn o.a. oude ambachten, allerhande creatieve en handgemaakte producten, tweedehands spullen, kinder- en babykleding, knuffels, cupcakes, ambachtelijk spek, stoffen, sieraden en ook de Welfare is van de partij. Omlijst door muziek is het gezelligheid troef en samen met de kinderboerderij extra reden voor een ontspannend en inspirerend uitstapje. Tijdens de herfstvakantie is Dondertman alle dagen open van 10.00 tot 17.00 uur.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.