Naamswijziging European Truck & Trailer Care

0

De vestigingen Holten en Duiven van European Truck & Trailer Care maakt vandaag bekend dat zij haar naam heeft veranderd in Müller European Truck & Trailer Care. Deze naamsverandering is onderdeel van de wijziging binnen de succesvolle samenwerking European Trailer Care. De leden hebben besloten meer uniformiteit aan hun uitingen te geven. Dit maakt het merk ETC nog sterker in de Benelux en daarbuiten.

European Trailer Care is de succesvolle samenwerking van een groeiend aantal gespecialiseerde trailer- reparatiebedrijven in Europa. De filosofie van European Trailer Care is dat de fleetowner voorop staat. Met eigen opleidingen en grote capaciteit biedt European Trailer Care de beste en snelste service. Müller European Truck & Trailer Care bedient de fleetowners in Midden- en Oost Nederland. Door stijgend aanbod van werk, is in Holten onlangs een derde vestiging geopend. Van hieruit vinden de werkzaamheden plaats van de carrosserieafdeling en nieuwbouwactiviteiten. In maart 2016 is de vestiging in Duiven verhuisd. Daar het werkaanbod ook daar groeide, ontstond al snel de behoefte aan extra werkplekken. Op dit moment vindt daarom een verbouwing plaats en groeit de vestiging van 9 naar 13 werkplekken.

Door deze interne uitbreiding heeft Müller European Truck & Trailer Care dadelijk een 40-tal werkplekken in Midden- en Oost Nederland in haar werkplaatsen. Daarnaast beschikt zij over 6 zeer goed uitgeruste mobiele werkplaatsen waarbij reparatie en onderhoud buiten de locaties en pechservice tot de kernactiviteiten behoren. Daarnaast beschikt Müller European Truck & Trailer Care ook over een redelijke vloot trucks voor haal- en brengservice, dieplader transport voor gestrande trucks en voor verhuur.

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer