Musical uitvoeringen van Kunst en Cultuur leerlingen de Waerdenborch

In de week voorafgaand aan de meivakantie vinden er traditiegetrouw veel activiteiten plaats op Scholengemeenschap de Waerdenborch. Eén hiervan is de musicalweek van de 3e jaars talentstroom Kunst en Cultuur leerlingen.

Deze keer stonden we in het Parkgebouw theater te Rijssen. Een prachtige locatie, waar we zeer hartelijk zijn ontvangen. Er is super hard gewerkt door alle leerlingen en docenten om op dinsdag- en woensdagavond een 2 uur durend stuk, de Woefside Story, neer te kunnen zetten met 48 leerlingen. Alle decor, zang, dans en teksten zijn door de leerlingen gemaakt en ingestudeerd. Daarnaast was het voor velen de eerste keer dat ze op zo’n groot toneel stonden in een echt theater. Super spannend!

We zijn dan ook heel trots op onze leerlingen dat ze het lef hadden om er te gaan staan en hun rol op zo’n mooie manier te vertolken. Het is elk jaar weer fantastisch om te zien hoe angsten worden overwonnen, er een groepsgevoel ontstaat en met 100% inzet super gemotiveerd gewerkt wordt. We speelden twee keer voor een mooi gevulde zaal met ouders, vrienden, klasgenootjes en docenten.

3 Reacties
  1. Paul Akkermans zegt

    Aniek Akkermans

  2. Paul Akkermans zegt

    Aniek Akkermans

  3. Erna Stronks Wechstapel zegt

    Myrthe Stronks

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer