Müller Melkweg B.V. weg uit Holten

0
Holten – Müller-Melkweg B.V. gaat met ingang van 5 november 2007 verder onder de nieuwe bedrijfsnaam Bidon Logistiek. Daarnaast verhuist het bedrijf per 5 november 2007 naar een nieuwe vestiging aan de Vonderweg 10 in Enter (Overijssel). Bidon Logistiek vervoert vloeibare levensmiddelen, zoals zuivelproducten, chocolade en glucose zowel nationaal als internationaal. 

Bidon Logistiek maakte tot een jaar geleden voor 50 procent onderdeel uit van Müller Transport en voor 50 procent van de Fritom Transportgroep. Sinds oktober 2006 behoort het bedrijf volledig tot Fritom Transportgroep waar het samen met MMC en Melkweg B.V. onderdeel uitmaakt van de Liquid Food Group. Deze drie bedrijven bieden een totaalpakket aan voor het vervoer van vloeibare levensmiddelen. Melkweg Transport uit Bolsward richt zich op het RMO vervoer, Bidon Liquid Food Logistics vervoert vloeibare voedingsmiddelen over de middellange afstand in noordwest Europa en MMC uit Bolsward transporteert vloeibare levensmiddelen via multimodale oplossingen in containers. 

Fritom holding is de moedermaatschappij van 11 bedrijven die zich samen presenteren als de Fritom transportgroep. De groep combineert de kennis, flexibiliteit en kracht van gespecialiseerde ondernemingen op het gebied van transport, expeditie en warehousing. Fritom behoort tot de top van grootste logistieke dienstverleners van Nederland. 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.