Mooie overwinning Mintonette volleybalmeiden A2

0

HOLTEN – Op zaterdagmiddag rond de klok van 5 uur stond de wedstrijd gepland van Webton meiden A2-Mintonette A2 in Hengelo. Voordat de wedstrijd begon zei de Holtense coach tegen het team; “als we winnen vandaag dan gaan we met z’n allen patat eten bij ‘t Klavertje en ik betaal”.

De wedstrijd begon niet zo goed voor Mintonette, de concentratie bij het spel was er nog niet, misschien kwam het door de lege magen. De dames van Webton liepen dan ook snel uit naar een voorsprong van 11-6. Holten bleef naar een grote achterstand kijken tot 23-17. Daarna kwam Mintonette langzaam in hun spel en maakten punt na punt en met een stand van 23-23 werd het nog erg spannend. Holten bleef voor elke bal vechten en won toch deze set nog met 23-25. Zou de belofte van patat daar iets mee hebben te maken gehad?

De 2e set liep totaal niet aan Holtense kant. Er werden te veel foutjes gemaakt en er werden bijna geen punten op eigen kracht gemaakt. Deze set ging ook vrij snel naar Webton. In de 3e set kwam Mintonette A2 in hun spel. Er werden mooie opslagseries gemaakt, ongeveer 80% van de passing ging goed waardoor de spelverdeler de bal makkelijker bij de aanvallers kon brengen. Er werden veel punten gescoord en ook door de vechtlust van de meiden kwam Webton er niet aan te pas.

In de 4e set gingen de meiden van Mintonette door. Al snel stond het 2-11 in het voordeel van Mintonette en de meegereisde ouders/supporters zagen dat A2 deze set duidelijk beter was dan de tegenstanders. Setstanden waren dan ook 11-25 en 10-25. Een hele mooie overwinning van de Holtense meiden en een mooie opsteker voor dit gezellige team.

Belofte maakt schuld dus gingen we in polonaise richting ‘t Klavertje in Holten om daar, op kosten van de coach, te gaan eten. De meegereisde ouders trakteerden op het drinken.

De volgende wedstrijd is alweer a.s. vrijdag 31 oktober. Het betreft een thuisronde van de volleybalvereniging en de eerste wedstrijden starten om 18.30 in sporthal ’t Mossink. Wij zien jullie graag om de teams aan te moedigen.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.