Mintonette dames 1 wint wedstrijd door prachtig volleybal

HOLTEN – We zijn halverwege het competitieseizoen het gaat nog steeds erg goed met Mintonette dames 1. Afgelopen vrijdag speelden de dames thuis tegen HVC dames 3. Door prachtig volleybal, won Mintonette met 3-1. Hiermee handhaven de dames hun tweede positie in de competitie!

De eerste set begon Mintonette erg sterk. De dames zetten de tegenstander meteen goed onder druk door veel aan te vallen. Dit resulteerde al snel in een grote voorsprong voor Mintonette. Het ervaren team van HVC liet zich echter niet uit het veld slaan en kwam erg goed terug. Het sterk spelende Mintonette had hier niet op gerekend, waardoor het spel iets inzakte. Maar door de druk weer op te voeren, werd de set gewonnen met 25-21.

De onverwachte en sterke come-back van HVC zette door in de tweede set. HVC kreeg de smaak te pakken en zette de dames van Mintonette verder onder druk. Hoewel Mintonette aanvallend als ook verdedigend goed speelde, pakte HVC de tweede set met 19-25.

Hoe jong het team van Mintonette dames 1 ook is, ze liet zich zeker niet uit het veld slaan door een ervaren team en vocht zich dan ook op een prachtige manier terug in de wedstrijd. Het begin van de derde set liepen beide teams gelijk op, maar door een hoge servicedruk aan de kant van Mintonette kregen de dames een voorsprong. Deze voorsprong werd verder uitgebreid door een sterke aanval. De dames van Mintonette waren helemaal terug in de wedstrijd en wonnen dan ook met 25-20.
Vlak voor de vierde set werd het team gecomplimenteerd door de coaches. Het fantastische spel, was een cadeautje om naar te kijken. Met deze mooie woorden en de aanmoedigingen van een enthousiast publiek, begonnen de dames aan de vierde set. De sfeer zat er zo goed in, dat er al erg snel een flinke voorsprong ontstond in het voordeel van Mintonette. De druk bleef hoog en er werd ontzettend goed gespeeld. Het mooie spel werd beloond met een setwinst van 25-17. Om nog even de woorden van de coach te herhalen: “Dames, dit was de beste wedstrijd die jullie tot nu toe hebben gespeeld!”

Met de overwinning op HVC blijft Mintonette D1 tweede in de competitie. Aankomend weekend spelen de dames twee wedstrijden. Op vrijdagavond 12 februari om 19.00 uur tegen Dynamo Tubbergen en zaterdagmiddag om 15.30 uur tegen Springendal Set-Up. Beide wedstrijden vinden plaats in ’t Mossink. Zien we jullie daar?

Reacties zijn gesloten.