Mintonette A2 mooie pot volleybal nipt verlies

0

HOLTEN – Vrijdagavond 28 november kwam Dynamo Tubbergen A2 naar sporthal ’t Mossink voor een volleybalwedstrijd tegen Mintonette A2. Op de ranglijst staat Dynamo 2 punten hoger en de prognose van de Nevobo was dat Dynamo met 1-3 deze wedstrijd zou winnen.

De Holtense meiden, gesteund op de tribune door veel familie, hebben de laatste 3 wedstrijden gewonnen en begonnen vol goede moed aan deze wedstrijd.

De 1e set begon Mintonette toch wat nerveus, iets te vaak ging de service fout, het was nog even zoeken naar het ritme. Setstand 17-25. In de 2e set liet Mintonette zien dat binnen dit team een stijgende lijn zichtbaar wordt. Met mooie aanvallen, goede verdediging en veel inzet knokten ze zich in de wedstrijd. Het ging de hele tijd gelijk op maar door een beetje pech pakten de meiden uit Tubbergen toch net deze set 23-25.

Holten ging goed door in de 3e set. De service begon beter te lopen en al snel pakten ze een voorsprong die ze niet meer weggaven. Tussenstand nu 1-2 in sets in het voordeel van Dynamo. In de 4e set waren beide teams erg aan elkaar gewaagd. Voor de toeschouwers was dit ook de spannendste set, de meiden vochten voor elk punt. Met standen van 20-20, 23-23 en 25-25 was het nagelbijtend spannend. Toch was het Mintonette A2 die deze set naar zich toe trok en won met 27-25 wat dus ook betekende dat er een beslissende 5e set kwam.

Kort maar krachtig maakte Dynamo deze wedstrijd af. Twee meiden hadden een hele sterke opslag waar Mintonette even geen antwoord op had. Setstand 6-15. Met opgeheven hoofd kunnen de meiden terugkijken op deze wedstrijd; weer 2 punten in de pocket.

Volgende wedstrijd van Mintonette A2 is zaterdag 6 december in sporthal ’t Mossink om 14.00 uur. Met nog 2 wedstrijden in de eerste helft van deze halve competitie staan ze op een nette 7e plek

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.