Eerste verlies heren 1 Mintonette

0

HOLTEN – De strijd tussen de nummer 1, Mintonette, en de nummer 2, Devoc, begon afgelopen vrijdag precies zoals het hoort: met mooie lange rally’s. Het eindresultaat was alleen minder wenselijk, de heren uit Holten werden geconfronteerd met hun eerste verlieswedstrijd.

Vooraf was er al een gezonde portie spanning te bemerken bij beide teams, een dergelijke wedstrijd winnen is belangrijk in de jacht op punten en op termijn het kampioenschap. Voor Holten begon de wedstrijd qua score niet goed; vrijwel de hele eerste set liep men achter de feiten aan terwijl er niet slecht werd gespeeld. Bij de 24 punten werd het nog gelijk maar helaas kon Mintonette net niet genoeg druk zetten om de set naar zich toe te trekken (25-27 verlies).

De tegenstander uit Delden zat goed in het spel. Veel mooie aanvallen van Holten werden gepareerd met goede blokwerk en een goede verdediging. Daar kwam bij dat de set ups bij Mintonette niet echt uit de verf kwamen en in de tweede set resulteerde dit in een setstand van 19-25.

De derde set leek een omslagpunt voor Mintonette deze wedstrijd. Vanaf het begin werd goed samengewerkt en in tegenstelling tot de eerste twee sets stonden ze meteen flink voor. Even leek het er nog op dat het mis zou gaan toen Delden zich terugvocht tot een stand van 20-20 maar door een paar goede aanvallen en foutjes bij de tegenstander, kon Holten de set op haar naam zetten: 25-21. Om de wedstrijd te kunnen winnen, moest de vierde set perse binnengehaald worden. Bij aanvang leek het de goede kant op te gaan maar helaas kon Holten dit niet vasthouden, mede door het goede spel van Devoc.

Eindstand 1-3.  

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.