Mintonette A2 kwam er helaas niet aan te pas

0

HOLTEN – In de tweede wedstrijd van seizoen ’14-’15, eerste helft, kwamen de volleybalmeiden van Mintonette niet in hun spel. Of het nu kwam door de tegenstanders, gemiddeld 1,90 meter lang, of misschien door wat zenuwen vanwege de eerste thuiswedstrijd. Over het algemeen kwam de servicepass niet goed aan waardoor de meiden niet goed konden aanvallen. Gekeken naar de gehele wedstrijd is er ook weinig aan Holtense kant aangevallen. Wat ze ook probeerde de tegenstanders waren gewoon beter en mede door de lengte konden de dames van Vosta A1 uit Enschede keer op keer een mooi blok neerzetten.

De Holtense meiden gingen in de 3e set nog goed mee maar bij een stand van 13-13 liepen de meiden uit Enschede steeds verder uit. Setstanden waren 9-25, 6-25, 18-25 en 8-25. Ondanks dat het deze avond niet liep, bleven alle meiden zeer positief. Er werd niet gemopperd op elkaar; de mentaliteit van A2 is goed en de sfeer is zeer prettig.

Al met al een wedstrijd om snel te vergeten en weer uit te kijken naar de volgende wedstrijd. Deze staat op zaterdag 4 oktober en dan moeten de meiden naar Tilligte.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.