Mindervaliden Carnaval

0

HOLTEN – Zaterdag 26 februari belooft het weer een dolle boel te worden in manege Snorrewind tijdens het jaarlijkse carnaval voor mensen met een beperking.

In samenwerking met de Stichting Paardrijden Gehandicapten organiseert C.V. De Fienpreuvers deze middag een geweldig feest in de manege in Markelo

Prins André uut’n Diekerhook en Adjudant Niekamp maken om 14.00 uur hun opwachting. Ondersteund door de Raad van Elf, de Raad van State, de Senaat en de Niet Geüniformeerden, en onder begeleiding van huisorkest De Braandheultjes zal er weer een onvergetelijke middag gehouden worden.

Tonnie Turner en zijn drive-in show, Erik uut’n Waterhook, Toy and Roy en, niet te vergeten, Gert und Gertrude, zullen zorgdragen voor de bekende carnavalssfeer.

Er is speciaal tijd en ruimte voor optredens van mensen met een beperking. Hun deelname aan de playbackshow is al vele jaren het hoogtepunt van deze middag. Zij staan borg voor een grandioze feeststemming. De beloning bestaat uit een

medaille van de Prins. De middag zal door huispresentator en vaste DJ, Willem van’t Proatiezer, worden gepresenteerd. Elk jaar weer, zijn de feestgangers uitgedost in bonte kleren en voor de mooist verklede carnavalsvierder stelt de Prins een prinsenmedaille beschikbaar.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.