Midzomer Festival Holten Nederland is jarig, Nederland viert feest!

0

HOLTEN – Vorig jaar was er wegens financiële redenen geen Midzomer Festival Holten. Dit jaar wordt dat dubbel en dwars ingehaald! Stichting Evenementen Holten is de initiatiefnemer van dit charmante festival. “Vrijdagavond 21 juni begint het spektakel om 20.30 uur met een heus afscheidsfeest voor, ex-professioneel schaatser en olympisch kampioen, Mark Tuitert”. “We zijn dolblij dat we de twee feesten met elkaar kunnen combineren”, verteld een enthousiaste Jos Kamphuis, bestuurslid van Stichting Evenementen Holten. “De Dijkerhoekse formatie Reeperbahner Stimmungsmacher zorgt tijdens het afscheidsfeest van Mark voor de nodige sfeer en gezelligheid op het muziek- en snackplein”.

Op zaterdag 21 juni van 17.00 – 21.00 uur en op zondag 22 juni van 14.00 – 18.00 uur kunnen bezoekers zich laten verrassen bij het “Rondje om de Kerk”. In een speciaal gebied rondom de dorpskerk kom je via een toegangspoort in de wereld van 200 jaar Koninkrijk. Van de Bevrijdingsdag 5 mei 1945 tot aan de hel van 1963, de zwaarste Elfstedentocht ooit en van carnaval tot een heus tentfeest. Achter de poort zie je de Hollandse tradities en gebruiken die wij als land rijk zijn.

Zaterdagmiddag staat de Holtense Muziekvereniging op de bühne. Zaterdagavond vanaf 20.00 uur is er ouderwets gezellig Hollandse avond met de Trucker Top 12 Road Show. Zondagavond wordt de avond en het festival afgesloten met de energieke Hanzestad bigband uit Deventer. Op het muziek- en snackplein voor Tastoe wordt ook goed voor de inwendige mens gezorgd. Met een speciale Midzomer Festival munt kan iedereen bij de bar terecht voor een drankje of een snack.

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer