Beweeg en zorg markt Mintonette

0

HOLTEN – Niet alleen de jeugd is belangrijk voor volleybal vereniging Mintonette. Ook de “jongere oudere” die graag fit wil blijven en daarnaast de gezelligheid van een vereniging als pluspunt ziet, is voor Mintonette een mooie doelgroep.

Binnen de volleybal vereniging is al een mixgroep recreanten actief die elke dinsdag een lekker potje volleyballen. Deze groep was donderdag 24 april jl. duidelijk aanwezig op de Beweeg en Zorgmarkt op Smidsbelt in Holten. Een fantastische gelegenheid de volleybal eens onder de aandacht te brengen bij de eerder genoemde “jongere oudere” Holtenaren. Een aantal leden gaf een demonstratie van de volleybalsport en daarnaast was er een mooi opgemaakte stand van de Mintonette aanwezig waar potentiële nieuwe leden informatie konden opvragen.

Was u niet in de gelegenheid om te komen maar lijkt volleybal u ook een fijne ontspanning door inspanning dan nodigen wij u graag uit op de dinsdagavond eens te komen kijken. Van 20.30 uur tot 22.00 trainen niet alleen de mixrecreanten (zij spelen geen competitie) maar ook Heren 2. Zij spelen wel competitie en zijn nog op zoek naar nieuwe leden (op 13 en 20 mei geen training ivm examens). U kunt ook informatie opvragen via [email protected].

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer