Met degelijk volleybal winst voor meiden B2

HOLTEN – Afgelopen vrijdag kwam Vios uit Eefde op bezoek voor een volleybalwedstrijd tegen Mintonette B2 voor de tweede wedstrijd van dit seizoen. De meiden uit Eefde hadden in de eerste set weinig kans tegen een goed serverend Holten.

Doordat de service aan Holtense kant erg goed ging, kwam er veel druk te liggen op de pass bij Vios. Dat betekende ook dat er minder goed kon worden aangevallen waardoor Mintonette de bal vrij makkelijk terug kreeg. Met een stand van 25-14 werd deze set dan ook vrij makkelijk gewonnen.

In de tweede set kon Holten dit niet doorzetten ook omdat de tegenstander langzaam in haar spel kwam. Met verscheidende keren een service via de netrand waardoor de bal net over het net bij Mintonette op de grond viel, af en toe ping pong volleybal (in plaats van drie keer spelen werd de bal meteen over het net gespeeld, soms geworpen) keek Holten B2 steeds tegen een achterstand aan. De tussenstand werd dan ook 1-1.

De tegenstander uit Eefde speelde erg ongeconcentreerd maar dit weerhield Mintonette er niet van om hun eigen spel te blijven spelen. Dit meidenteam is nog steeds groeiende en beheerst het 4-2 systeem uitstekend. Hierdoor is er veel dreiging bij het net en Holten liet af en toe afwisselende aanvallen, goede services, passes, bloks en smashes zien.

In de derde en vierde set speelden ze ook met meer rust. De derde set werd met 25-15 gewonnen en de vierde set werd met 25-14 gewonnen waarmee ze de wedstrijd met 3-1 uiteindelijk hebben gewonnen. Na twee wedstrijden staan ze nu bovenaan maar er wordt nu al uitgekeken naar de derby tegen Markelo die op dit moment op de tweede plaats staat. Deze wedstrijd wordt op zaterdag 10 oktober om 11.30 uur in Markelo gespeeld.

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer