Babyshower voor aanstaande en jonge moeders

HOLTEN –  Bij kinderdagverblijf Kakelbont zijn zwangere vrouwen en moeders die net zijn bevallen, van harte welkom op een babyshower op donderdag 8 oktober. Van 19.00 uur tot 21.00 uur is er een aantal plaatselijke ondernemers aanwezig om de moeders te informeren over allerhande zaken rondom zwangerschap en geboorte. Tijdens een high tea kunnen ze samen met een vriendin deze avond het nuttige met het aangename combineren.

Tijdens de babyshowers is er onder andere een consulent die meer kan vertellen over het gebruik van verschillende draagdoeken, zijn er stands met babykleding en cadeaus, is er een kinderfotograaf, een fysiotherapeut en iemand die zich bezig houdt met baby-gebarentaal. Kakelbont is gevestigd aan de Lageweg 2 in Holten. Meer informatie over de babyshower in Holten is te vinden op Facebook bij babyshower Holten.

Over smallsteps
Smallsteps is een nationaal netwerk van bijna 250 kinderdagverblijven en buitenschoolse opvanglocaties. Iedere locatie heeft een eigen karakter, passend bij de buurt of wijk. Bij smallsteps staan kinderen centraal en vormen medewerkers de kracht van de organisatie.

Voor meer informatie:
http://www.kinderdagverblijf-kakelbont.nl
http://www.smallsteps.info

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer