Update: Meidenwerk bij jeugdhonk ‘Hole-10’ in Holten

Update: vanaf 30 januari

Vanaf 30 januari gaat het jongerenwerk van ViaVie Welzijn weer starten met meidenwerk op het jeugdhonk in Holten, voor meiden van 11 t/m 15 jaar.

Om ervoor te zorgen dat ook meiden het jeugdhonk weten te vinden en gebruik kunnen maken van de mogelijkheden die het jongerenwerk biedt (zinvolle vrijetijdsbesteding, talentontwikkeling, preventie, hulp bij problemen) biedt ViaVie Welzijn meidenwerk aan.

Het meidenwerk gaat 1 keer in de 2 weken plaatsvinden op de dinsdagmiddag van 16.00 tot 17.30 uur. De eerste twee bijeenkomsten in januari/februari  zullen in het teken staan van kennismaken met elkaar, door middel van gezellige meidenmiddagen waarop we met creatieve middelen en leuke spellen elkaar leren kennen. In maart staan een High Tea, een filmmiddag en een workshop zelfverdediging op het programma (in samenwerking met Taekwondo Olthuis).

De activiteiten die georganiseerd worden zijn dus speciaal gericht op meiden, en kunnen variëren van creatieve en sportieve activiteiten tot activiteiten als zelfverdediging of themabijeenkomsten over bijvoorbeeld je zelfbeeld of relaties.

Kosten voor de middagen zijn € 1,- per keer. Opgeven is voor de jongerenwerker makkelijk, maar geen verplichting.

Meer weten over het meidenwerk van ViaVie Welzijn? Neem dan contact op met jongerenwerker Patricia van Erven via 0548 36 27 55 of stuur een mail naar [email protected]. Het meidenwerk en de jongerenwerker zijn ook te vinden op Facebook en Instagram.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer